Onze school is genoemd naar een unieke, veelkleurige edelsteen, de Toermalijn, waaraan vele positieve krachten worden toegeschreven. De naam is gekozen omdat we weten dat elk kind uniek is en vele kanten heeft die zich door een positieve aanpak goed kunnen ontwikkelen. Daarbij is de O.B.S. de Toermalijn een veelkleurige school waar kinderen van verschillende nationaliteiten al vele jaren in harmonie met elkaar spelen, leren en werken. Dit kunt u ook zien in het logo van de school: het is kleurrijk en staat voor verbondenheid, geborgenheid, plezier en samenwerking.

Onze kinderen ontwikkelen zich, onze school ontwikkelt zich.  Er wordt veel aandacht besteed aan sport en beweging.  
Sport, spel,  dans en beweging bevorderen het welzijn en het leren; daarnaast heeft dit alles een positieve invloed op de fysieke en sociale ontwikkeling van de kinderen.

Op beide vestigingen van O.B.S de Toermalijn kunnen de kinderen op alle dagen van 8.30 uur tot 14.30 uur naar school.  Er wordt tussendoor op school geluncht.

Vindt u het fijn om de sfeer in de school te ervaren? Graag zien we van u een mailtje. We zijn te bereiken op info@obs-detoermalijn.nl 

Tot snel!

Het team van O.B.S. de Toermalijn.