logokshKinder Service Hotels (KSH) is een kinderopvangorganisatie die zich op brede wijze bezighoudt met de opvang en verzorging van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. De dienstverlening kenmerkt zich door hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Begrijpelijke en uitvoerbare pedagogische uitgangspunten en een uitgebreide informatievoorziening aan ouders vormen daarbij de leidraad. De bedrijfscultuur is dynamisch, vernieuwend, commercieel en informeel, waarbij het belang van kinderen, ouders en medewerkers voorop staat.

Alle locaties van KSH worden geleid door een vestigingsmanager met (afhankelijk van de grootte van de vestiging) ondersteuning van een assistent. De vestigingen zijn voor een groot deel zelf verantwoordelijk (business-unit principe) voor het behalen van kwalitatieve- en financiele doelstellingen. Hierdoor kan een team goed inspelen op de eigen locale situatie, sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en de leefomgeving. buiten spelen

Senior Vestigingsmanagers en operationeel management zorgen ervoor dat het beleid, de missie en doelstellingen op een toegankelijke manier worden geimplementeerd en zij begeleiden de uitvoering hiervan in de praktijk.

Tevens zijn er verschillende staffunctionarissen in dienst die gespecialiseerd zijn op o.a. het gebied van activiteiten- en workshopaanbod, facilitaire diensten, marketing-communicatie en PR en interim-management services.

De initiatiefnemers van KSH komen voort uit diverse gelederen en zijn op basis van eigen ervaringen gekomen tot de ontwikkeling van ons hedendaagse moderne, vernieuwende en onderscheidende concept.

Deel deze pagina

Like ons op Facebook

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries