In de Wereld op Zuid bevindt zich een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond. Er wordt opvang geboden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in 4 groepen.

Mocht een ieder nieuwsgierig zijn naar onze locatie, kom gerust langs, de medewerkers van het kinderdagverblijf De Wereld op Zuid zullen u van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur 's ochtends tot 19.00 uur 's avonds met open armen ontvangen en te woord staan.

Contact met het kinderdagverblijf.

Buitenschoolse opvang

Wanneer u onze BSO bezoekt (op de eerste verdieping) , komt u werkelijk in een andere wereld terecht! KSH Kidsclub de Wereld op zuid, biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Zowel voor als na schooltijd en in de schoolvakanties. Kinderen brengen hier een groot deel van hun vrije tijd door en vrije tijd betekend speeltijd !Tijd waarin het eigen initiatief van kinderen centraal staat. Wij bieden de kinderen wisselende activiteiten aan, waaronder elke week verschillende workshops, die in overleg met de kinderen worden voorbereid. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en ouders zich prettig voelen op de BSO, gezelligheid en vertrouwen staat dan ook hoog in het vaandel bij ons.

Contact met de Buitenschoolse opvang.

KSH logo-2013 fact

Deel deze pagina

Like ons op Facebook

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries