Feyenoord profileert zich. Niet alleen in de eigen Kuip maar ook op straat, op de pleinen en parken in de Rotterdamse wijken en vooral op Rotterdam-Zuid. Samen met de deelgemeenten ontwikkelden zij het programma ‘Scoren op Zuid’.

Op 22 november om 13.45 uur wordt het convenant tussen deelgemeente Charlois en de voetbalclub getekend. U bent van harte uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

Locatie: Winkel Coen Moulijn, Langenhorst 253
            Wereld op Zuid, Schere 39

Sinds oktober 2009 is Feyenoord via ‘Scoren op Zuid’ actief in de deelgemeente Feijenoord en inmiddels ook in Charlois. Ze richt zich op twee pijlers; sport en educatie. Met het programma ‘Lekker Fit’ wil Feyenoord samen met de gemeente Rotterdam kinderen en volwassenen meer laten bewegen.

Het convenant wordt getekend in de voormalige winkel van Coen Moulijn door Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, Gertjan Lammens, directeur Sportsupport, en Ed Goverde, bestuurder deelgemeente Charlois. De afspraak tussen de spelers van Feyenoord en deelgemeente Charlois wordt nog eens bekrachtigd door handtekeningen op het uithangbord van de winkel van Coen Moulijn, zelf vroeger ook speler van Feyenoord. Daarna geeft mevrouw Moulijn samen met de voetballers Anass Achahbar en Miquel Nelom het startsein voor het progamma Scoren op Zuid Charlois met een voetbalpartijtje met de kinderen van de Wereld op Zuid. Daarna delen de voetballers gesigneerde spelerskaarten uit.

Programma
13.15 - 13.45 uur: Inloop
13.45 - 14.00 uur: Officiële gedeelte
14.00 -  14.15 uur: Tekenen op uithangbord van winkel Coen Moulijn op de Langenhorst
14.15 - 14.20 uur:  Wandelen naar Wereld op Zuid
14.20 - 14.30 uur: Officiële gedeelte Wereld op Zuid
14.30 - 15.30 uur: sportactiviteiten onder leiding van Anass Achahbar en Miquel Nelom
15.30 uur: Einde

Deel deze pagina

Like ons op Facebook

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries