De herfst heeft zijn intrede gemaakt, maar wij houden het nog graag heel even warm binnen de Kidsclub. Het thema Hawaii moet er voor zorgen, dat wij straks warmpjes de herfst in kunnen gaan! Voor de 3e week staan alle activiteiten in het thema Hawaii en maken de kinderen de leukste knutselwerkjes, koken de lekkerste gerechten en dansen er vrolijk op los met zonnige muziek.

Vandaag (26 september 2012) hebben de Nemo’s en Reddertjes ( kleuters) hun eigen Hawaii- eiland gemaakt van eierkoeken en allerlei versiersels die zij na het maken, op konden eten. De Spy-kids en Incredibles
( midden en bovenbouwgroep) hebben hun eigen Hawaii ketting gemaakt die past bij de Hawaii rok/broek die zij eerder deze weken hebben geknutseld.

Na dit thema zal helaas het weer buiten kouder zijn geworden. De avonden worden eerder donker en de ochtenden pas later licht. Ook dan zullen wij ervoor zorgen dat er leuke activiteiten zijn om de kinderen overdag mee te vermaken. Wij kijken dus ook nu al uit naar ons volgende thema!woz hawai 1

KSH Kidsclub de Wereld op Zuid, is een buitenschoolse opvang aan de Schere in de Zuidwijk van Rotterdam, centraal gevestigd in het gebouw ”de Wereld op Zuid” en onderdeel van de Bredeschool Wereld op Zuid.

Bron : http://www.kinderservicehotels.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=387

Deel deze pagina

Like ons op Facebook

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries