Deze zomervakantie zal er weer een Zomerschool zijn in de Wereld op Zuid. Vorig jaar was de eerste Zomerschool al een feit voor leerlingen uit de groepen 6 & 7 van basisschool Christophoor en basisschool de Toermalijn. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop! Meer weken voor meer leerlingen. De Zomerschool is er namelijk de eerste twee weken van de zomervakantie voor de groepen 7 & 8, zodat de kinderen alvast wennen aan het voortgezet onderwijs. En de laatste twee weken van de zomervakantie voor de groepen 5 & 6, zodat de kinderen goed voorbereid het nieuwe schooljaar in gaan.

’s Ochtends wordt er lesgegeven door een echte Zomerschool leerkracht en ’s middags zijn er allemaal uitdagende activiteiten. De kinderen uit de groepen 7 & 8 zullen de meeste middagactiviteiten op LMC Slinge beleven. Deze middelbare school staat vlakbij de Wereld op Zuid en is een goede samenwerkingspartner. LMC Slinge blijft speciaal voor de Zomerschool twee weekjes langer open. Kijk ook op http://www.slinge.info/ voor meer informatie over deze school

De kinderen uit de groepen 5 & 6 gaan levensecht leren. Bijvoorbeeld door te koken leer je ook rekenen en begrijpend lezen. Zo willen we leuke activiteiten linken aan leerdoelen. Je wordt op die manier spelenderwijs slim!

Meer informatie over de Zomerschool staat onder de link aan de linkerkant van de pagina.

Deel deze pagina

Like ons op Facebook

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database queries